Huidzaak by Agnes

home  /  referenties

Referenties

Dit zeggen anderen over “Huidzaak by Agnes”

Deze pagina is gereserveerd voor jouw verhaal over hoe je "Huidzaak by Agnes" hebt beleefd.

Mevr. E. uit Boxmeer

"Het was een heerlijke schoonheidsbehandeling-op-maat voor mijn moeder. Mijn moeder is dementerend dus het begrip schoonheidsbehandeling zegt haar niet veel meer en Agnes is een vreemde.

Mooi om te zien hoe Agnes haar op haar gemak stelde met rustige stem en kalme handelingen. Ik zag mijn moeder genieten van allerlei sensaties zoals zachte handen, lekkere geurtjes, licht en donker, warm en koud. Agnes speelde ook goed in op haar, soms heel verrassende, reacties.

Tussendoor had ik met mijn moeder steeds korte een-tweetjes en dat maakte het geheel ook nog eens supergezellig."

Mevr. T. uit Leuth

"Mijn huid kon wel weer eens een oppepper gebruiken en via via kwam ik bij Huidzaak By Agnes terecht. Ik ben anderhalf uur heerlijk in de watten gelegd, waarna ik me als herboren voelde. Mijn huid straalt weer van vitaliteit en ik heb er lang niet meer zo fris en fruitig uitgezien als nu. Kortom; een echte aanrader voor iedereen die zichzelf een gezichtsbehandeling van top kwaliteit voor een redelijke prijs gunt."

Mevr. K. uit Nijmegen

"De behandeling wordt met zorg en aandacht uitgevoerd. Agnes vertelt bij iedere stap rustig wat zij gaat doen en neemt tijd voor de behandeling. Ook let zij op mogelijke pijntjes en probeert zij deze tot een minimum te houden. Tijdens de behandeling gaat het niet alleen om uiterlijke verzorging, maar is er ook ruimte voor ontspanning. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. Een behandeling bij Agnes is zeker aan te raden."