Huidzaak by Agnes

home  /  de salon

De salon

Een gezonde en bewuste levensstijl is een belangrijke levenswaarde geworden in de afgelopen jaren. De keus om bewust en verantwoord te leven en hierin te investeren, heeft de toekomst; betaalbare innerlijke verzorging (biologisch eten, super foods, etc.) en uiterlijke verzorging zoals een bezoek aan de schoonheidsspecialist, zijn investeringen die hieraan bijdragen. “Huidzaak by Agnes” sluit hierop aan door een toegankelijk (aan huis) en betaalbaar aanbod van haar producten en behandelingen. De klant heeft hierbij keus uit die producten en diensten die aansluiten bij de individuele investering in een (gezonde) levensstijl.

De salon werkt met de betaalbare productlijn Extenso. De producten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn online te bestellen bij www.huidzaakaanhuis.nl, maar kunnen ook tijdens de behandelingen worden gekocht.

Aanbod schoonheidsbehandelingen: “een speciaal moment, ook voor jou!”

Alle behandelingen vinden plaats op afspraak.

Huidzaak aan huis biedt een uniek concept van kwaliteitsbehandelingen aan huis, ook voor klanten woonachtig in een woon-zorg voorziening.

Als schoonheidsspecialiste bied ik verschillende behandelingen afgestemd op de wensen en mogelijkheden van iedere klant. Iedereen kan dus een schoonheidsbehandeling van "Huidzaak by Agnes" ontvangen. Deze behandelingen vinden plaats op de eigen kamer, op eigen bed of stoel.

Mevr. E. uit Boxmeer

"Het was een heerlijke schoonheidsbehandeling-op-maat voor mijn moeder. Mijn moeder is dementerend dus het begrip schoonheidsbehandeling zegt haar niet veel meer en Agnes is een vreemde.

Mooi om te zien hoe Agnes haar op haar gemak stelde met rustige stem en kalme handelingen. Ik zag mijn moeder genieten van allerlei sensaties zoals zachte handen, lekkere geurtjes, licht en donker, warm en koud. Agnes speelde ook goed in op haar, soms heel verrassende, reacties.

Tussendoor had ik met mijn moeder steeds korte een-tweetjes en dat maakte het geheel ook nog eens supergezellig."